Selecteer een pagina

Diensten

Uw auto wordt blootgesteld aan weersinvloeden en diverse soorten vuil. Hierbij kunt u denken aan vogelpoep, zand, stof, vetvlekken en andere vuilresten.

Als u zowel het interieur als exterieur van uw auto professioneel wil laten reinigen en poetsen in Almelo, bent u bij Allround Car Cleaning Twente aan het juiste adres. We maken uw auto niet alleen schoon, maar zorgen ook nog eens voor een langdurig en professioneel resultaat.

Het poetsen van uw auto draagt bij aan een langere levensduur. Op deze manier wordt de lak goed verzorgd en gevoed met hoogwaardige producten. De lak van uw auto kan in de loop van de jaren dof worden van buitenaf.

 

 

Bij Allround Car Cleaning Twente bent u van harte welkom om uw auto professioneel te laten reinigen poetsen. Dit draagt niet alleen bij aan de conditie van uw autolak, maar zorgt ook voor een prachtige uitstraling waardoor uw auto er uit ziet alsof deze net uit de showroom komt.                                        

Ook voor speciale gelegenheden staan we graag voor u klaar. Hierbij kunt u denken aan.
Een bruiloft of een andere feestelijke gebeurtenis. Uw auto is dan tot in de puntjes gepoetst en krijgt zijn natuurlijke glans terug.                                                                                                                                          
Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan gerust contact met ons op voor eventueel meer uitleg en een vrijblijvende offerte.